Asistentul de tipărire etichete pe imprimante de etichetare a fost modificat pentru a interpreta variabilele *DENUMIRE4* și *DENUMIRE5* (a 4-a și a 5-a linie din denumirea articolului). Numărul de caractere acceptat pentru denumirea produsului se setează pe imprimantă.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.7.

La data de 15 Iunie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Variabile noi pentru denumire produs la tipărire coduri de bare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.7 | Nexus Media