In modulul Bonuri fiscale am creat posibilitatea de a genera automat bonuri de consum pentru vanzarile prin interfata Nexus Retail de servicii care au definita o reteta de consum. Exista 2 setari legate de aceasta functionalitate:

  • Creaza BCM pentru servicii cu reteta - Activeaza procedura de creare automata, la validarea bonului fiscal, a bonurilor de consum pentru serviciile nedescarcate care au reteta de consum.
  • Creaza un BCM la fiecare bon - Daca nu este bifata, bonul de consum este lasat deschis (nevalidat), iar procedura adauga linii la acesta. Daca optiunea este bifata atunci se creaza si se valideaza BCM la validarea fiecarui bon.

    La data de 14 Mai 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Vanzare Prestari servicii cu reteta prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail şi modulul Bonuri fiscale.

    Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.19.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

    Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

    | v.16.19.0 | Nexus Media