Începând cu versiunea 21.1.42, fereastra de "Tipărire, salvare și email facturi în bloc" a fost modificată, astfel încât să se țină cont și de rapoartele setate pe partenerul facturilor. În acest sens, am adăugat valoarea "- Raport implicit setat pe partener/opțiuni -" care este și valoarea implicită a controlului. În cazul în care este selectată această opțiune, atunci se va lua în calcul raportul setat pe partener/opțiuni, altfel se va utiliza strict raportul selectat în "Tip raport".

La data de 18 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Valoare implicită pentru "Tip raport" în cadrul asistentului de "Tipărire, salvare și email facturi în bloc" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.1.42. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.1.42 | Nexus Media