Am introdus in Nexus Salarii, in asistentul de "Validare salarii", optiune de validare calcul tichete de masa.
In cazul in care este setata aceasta optiune la urmatoarea operatiune de Calcul salarii nu se va mai calcula numarul de tichete, dar se poate interveni manual la fiecare salariat in parte.
Aceasta setare este utila in cazul in care se comanda un numar fix de tichete de masa si deja sunt distribuite pe salariati, astfel incat orice modificare in cadrul pontajului sa nu influenteze metoda de calcul al tichetelor de masa.

La data de 21 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Validare calcul numar tichete de masa prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.240. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media