Incepand cu versiunea 21.11 am modificat asistentul "Tiparire coduri de bare" astfel incat sa utilizeze scripturile din modulul "Texte predefinite".
Daca nu exista niciun script pentru eticheta adaugat in modulul "Texte predefinite", la deschiderea asistentului de tiparire utilizatorului i se va propune preluarea scripturilor din directorul local in modulul de "Texte predefinite". O data ce au fost preluate, acestea vor fi sterse din directorul local.

La data de 7 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Utilizare script imprimanta etichete din modulul "Texte predefinite" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.9.56. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11 | Nexus Media