Am modificat aplicația NexusEasyRetail (v.20.17.30.) astfel încât în cazul în care se lucrează cu limită de creditare pentru parteneri, atunci utilizatorul să poată vizualiza în fereastra de "Detalii și istoric client" informații legate de limita de creditare și soldul clientului de pe bonul curent.

În cazul în care se dorește încasarea unui bon cu contract fără bon iar soldul clientului depășește limita de creditare a acestuia, utilizatorul va fi blocat, validarea bonului fiind posibilă doar cu plata pe loc.

La data de 4 Septembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Utilizare limită de creditare în aplicația NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.17.30. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.17.30 | Nexus Media