Am modificat aplicatia Nexus Retail (v.16.18.1.) astfel incat sa existe posibilitatea utilizarii unui raport personalizat pentru afisarea facturii in mod grafic.
Astfel, in cazul in care in folder-ul "Local" al aplicatiei exista fisiere ".rpt" care incep cu prefixul "factura_", atunci acestea sunt incarcate la Optiuni/Facturi/Format factura. Ulterior formatul de factura selectat este utilizat la listarea facturii in mod grafic.

La data de 13 Aprilie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Utilizare factura personalizata client in aplicatia Nexus Retail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Invoice.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.19.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.16.19.0 | Nexus Media