Începând cu versiunea 21.02, pentru a calcula cantitatea în unitatea de măsură suplimentară, care se declară în declarația Intrastat, pentru coduri NC8, trebuie adăugată o înregistrare în pagina "Coduri echivalente" din modulul "Bunuri și servicii articole". Se va specifica tipul - "UM suplimentară NC8" și factorul de conversie.

La data de 14 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Unități de măsură suplimentare în declarația Intrastat prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Declaratia 394 v.07.2016.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.02. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.02 | Nexus Media