În cadrul modulului "Tipuri de mentenanță" am creat posibilitatea adaugarii unor mentenante periodice care nu fac parte din reviziile incluse in ciclul de mentenanta stabilit pentru modelul de vehicul, cum ar fi anumite schimburi de fluide sau consumabile ce se fac intre revizii. Spre deosebire de reviziile standard care se fac la praguri prestabilite ale numarului de km, noul tip de mentenanta calculeaza urmatoarea interventie luand ca reper ultima revizie de acelasi tip (de exemplu: pentru un schimb de ulei la fiecare 10000 Km, daca se face schimbul la 12000, urmatorul schimb va fi la 22000).
Observatii:
Tipul de mentenanta exclus din ciclul de mentenanta nu poate avea frecvente multiple.
Ciclul de mentenanta se stabileste in fereastra de editare a modelului de vehicul

La data de 16 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Un nou tip de mentenanta vehicul: in afara ciclului de mentenanta prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Parc Auto şi modulul Tipuri de mentenanta.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8.14. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8.14 | Nexus Media