Incepand cu versiunea 22.3 s-a integrat in Nexus ERP un nou furnizor de servicii de expediere SMS: SopranoDesign. Contractarea serviciilor de mesagerie se face direct prin Vodafone.
In urma semnarii contractului cu Vodafone se vor primi datele de conectare la serviciull HTTP API. Acestea se introduc in Nexus ERP, in setari generale, pagina Expeditor SMS.

La data de 14 Februarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Un nou provider pentru expediere SMS: SopranoDesign - Vodafone prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.24. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.3.24 | Nexus Media