În versiunea 22.1 am introdus posibilitatea de editare tabelară a câmpurilor U.M. secundară și Conversie UM2. Astfel, la pasul 1/2 din asistentul de Editare tabelară produse (asistent inclus în meniul asociat butonului Asistenți) se vor selecta câmpurile pentru editare și se va modifica valoarea acestora pentru produsele dorite la pasul 2/2.

La data de 21 Ianuarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare U.M. secundară și Conversie UM2 în asistentul de editare tabelară produse prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.14.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media