Am modificat aplicatia NexusEasyRetail (v.20.23.53) astfel încât modificarea cantităților produselor de pe o comandă înregistrată anterior să fie transmisă unic si cumulat pe secții.

În interfața NexusEasyRetail - Catering, în cazul în care un utilizator redeschide o comandă preluată anterior și modifică cantitatea unui produs, sau a mai multora, nu se va mai trimite pentru fiecare operațiune câte o comandă către imprimanta de pe sectia aferentă. Operațiunile vor fi inregistrate intern și se vor trimite catre secții cumulat, pentru toate produsele, la planificarea comenzii.

Similar, în interfața NexusEasyRetail - Restaurant, în cazul în care un utilizator modifică cantitățile produselor transmise deja către sectii, nu se va mai trimite pentru fiecare operațiune câte o comandă către imprimanta de pe sectia aferentă. Operațiunile vor fi inregistrate intern și se vor trimite catre secții cumulat, pentru toate produsele, la validarea comenzii (cand utilizatorul merge pe salon, sau se delogheaza).

| v.20.23.54 | Nexus Media