Am modificat aplicatia NexusEasyRetail (v.20.23.53) astfel încât modificarea cantităților produselor de pe o comandă înregistrată anterior să fie transmisă unic si cumulat pe secții.

În interfața NexusEasyRetail - Catering, în cazul în care un utilizator redeschide o comandă preluată anterior și modifică cantitatea unui produs, sau a mai multora, nu se va mai trimite pentru fiecare operațiune câte o comandă către imprimanta de pe sectia aferentă. Operațiunile vor fi inregistrate intern și se vor trimite catre secții cumulat, pentru toate produsele, la planificarea comenzii.

Similar, în interfața NexusEasyRetail - Restaurant, în cazul în care un utilizator modifică cantitățile produselor transmise deja către sectii, nu se va mai trimite pentru fiecare operațiune câte o comandă către imprimanta de pe sectia aferentă. Operațiunile vor fi inregistrate intern și se vor trimite catre secții cumulat, pentru toate produsele, la validarea comenzii (cand utilizatorul merge pe salon, sau se delogheaza).

La data de 8 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Trimitere unică pe secții a modificării cantității unui produs sau mai a multora, ulterior validării comenzii prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Catering şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.23.54. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.23.54 | Nexus Media