Am modificat aplicația NexusEasyRetail (v.20.06.59) astfel încat în cazul în care aplicația se închide din varii motive (se rupe conexiunea cu serverul, calculatorul rămâne fără curent, etc), atunci la redeschiderea acesteia, în cazul în care a rămas un bon fiscal deschis și nevalidat (pe posul, casa, zet-ul, gestiunea, data și casierul curent), aplicația va încărca automat bonul respectiv, utilizatorul având în acest mod posibilitatea de a-l continua sau de a renunța la el.

La data de 18 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Tratare bonuri fiscale nevalidate goale sau închise forțat, la deschiderea aplicației NexusEasyRetail. prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Magazin.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.6.59. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.6.59 | Nexus Media