Incepand cu versiunea 21.4, modulul Transfer de imobilizari permite transferuri intre conturi de marfa cu ridicata si conturi de imobilizari. Aceasta functionalitate este utila in situatiile in care se achizitioneaza anumite utilaje in scopul revanzarii si, ulterior, se doreste schimbarea destinatiei acestora catre alte activitati, ca de exemplu inchirierea.
Activarea aparitiei contului 371.1 in modulul de Transferuri de imobilizari se face in fereastra de editare cont din Bunuri si servicii - Conturi, pagina [Module in care este activ].
Intrucat pentru fiecare unitate transferata trebuie generat un numar de inventar unic, programul va permite transferul bucata cu bucata (cantitatea va fi tot timpul 1).

La data de 16 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Transfer intre conturile de marfa cu ridicata si imobilizari prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.4 | Nexus Media