În cadrul importului de facturi furnizori, prin API am adăugat un parametru nou: @toleranta_valoare. Acesta reprezintă diferența maximă admisă dintre valoarea transmisă și valoarea totală a documentului. Valoarea default a acestui parametru este 0.
Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul următor: https://www.docs.nexuserp.ro/articol/Importul-facturilor-de-la-furnizori/3089.

La data de 29 Martie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Toleranță la diferența dintre valoarea transmisă și valoarea calculată, pentru importul de facturi furnizori API prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.5.93. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.5.93 | Nexus Media