Începând cu versiunea 23.19, în fereastra de tipărire, salvare și trimite email-uri cu rapoarte către salariați am inclus o nouă opțiune, aduc doar salariații fără e-mail. Opțiunea este activă doar pentru operația de tipărire la imprimantă și cea de salvare pe disc. Dacă noua bifă este activă, grid-ul va fi reîncărcat doar cu salariații care nu au setată o adresă de e-mail, acesta fiind ordonat automat după formație și salariat. Rapoartele asociate salariaților vor fi descărcate și tipărite în ordinea afișată.

La data de 7 Noiembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Tipărire și salvare pe disc doar pentru salariații fără adresă de e-mail prestabilită prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19 | Nexus Media