Începând cu versiunea 24.1 în modulele de Financiar am inclus un nou tip de document - TVA Restituit. Prin intermediul acestui tip de document se înregistrează TVA-ul restituit cumpărătorilor străini. Valoarea se va regăsi în Decontul de TVA la rândul 33. De asemenea, taxa va fi evidențiată și în raportarea SAF-T cu codul de taxă corespunzător..

La data de 5 Februarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Tip nou de document - TVA Restituit - în modulele de financiar prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Decontul de T.V.A. .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media