In aplicatia Xecutive.EcrPrint, s-a adaugat pentru casa de marcat setarea "Stergere fisiere bon la inchiderea fiscala pentru casele de marcat SAPEL".
Fisierele de bon copiate in directorul BONOK, ca urmare a tiparirii cu succes a bonurilor la casa de marcat, vor fi sterse in functie de valoarea acestei setari:

• Valoare adevarata
   • bonurile se acumuleaza in directorul "BONOK" cu denumirea unica "Z1_BON1s.TXT", unde 's' semnifica faptul ca bonurile au fost preluate din baza de date pentru tiparire; bonurile salvate local pentru tiparire din aplicatia Xecutive.Retail vor avea formatul denumirii fisierului "Z1_BON1l.TXT";
   • bonurile sunt acumulate pentru a fi importate in alte aplicatii ca vanzari.

• Valoare falsa - bonurile din directorul "BONOK" se sterg inainte de tiparirea unui bon.

La data de 18 Iunie 2012 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Stergere fisiere bonuri la inchidere fiscala pentru casa de marcat SAPEL, in aplicatia Xecutive.EcrPrint prin modificarea procedurilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Print şi modulul Verificare analize.

Această modificare de procedră o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 12.24.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.12.24.0 | Nexus Media