Pentru a urmări statusul facturilor de client în raport cu ANAF, s-a pus la dispoziție coloana "Stare ANAF" în cadrul modulului "Facturi clienti" (v.22.9.175).

Aceasta poate avea urmatoarele stari:
- Gol - factură nu are solicitare SPV generată, deci nu îndeplinește niciuna din conditiile necesare pentru e-Factura;
- Solicitare netrimisă - factura are generată solicitare în SPV, dar nu s-a trimis înca la ANAF;
- Eroare la trimitere către SPV - factura are generată solicitare, dar a dat eroare la trimiterea solicitării la ANAF;
- În curs de validare (Id solicitare: xyz) - factura are generată solicitare și s-a trimis cu succes la ANAF;
- Cu eroare la validare SPV (Id solicitare:xyz) - factura are generata solicitare, s-a trimis cu succes la ANAF, dar a generat eroare la validarea pe ANAF;
- Validată în data de zz.ll.aaaa - factura a fost validată cu succes de catre ANAF.

Odată cu această modificare s-a eliminat coloana e-Factura, întrucat ea indica doar faptul că partenerul era înregistrat în sistemul RO e-Factura.

La data de 11 Iulie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Stare ANAF facturi clienti prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.9.175. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.9.175 | Nexus Media