Având în vedere gradul înalt de complexitate a actualizărilor publicate pentru D700 și luând în considerare faptul că această declarație nu are o frecventă ridicată de depunere, în NexusERP am operat următoarele modificări:
--> Modulul dedicat declarației va rămâne activ pentru gestionarea istoricului declarației.
--> Declarația a fost eliminată din Dosarul Contabil.

Din modulul declarației se va putea descărca automat PDF-ul actualizat și se vor importa automat datele de identificare ale societății, urmând ca utilizatorii să completeze manual modificările pe care doresc să le raporteze.
Se recomanda ca, PDF-urile depuse să fie atașate în pagina Link-uri, pentru păstrarea istoricului modificărilor.


La data de 24 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Specificații privind generarea declarației 700 din Nexus ERP prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Declaratie 700.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.6 | Nexus Media