Am modificat aplicația "Nexus Easy Retail" (v.23.20.155) astfel încat în pagina "Tranzacții", la click dreapta pe un bon fiscal, să fie disponibile rapoartele particulare (aferente unei singure înregistrări) din modulul "Bonuri fiscale", care au bifat utilizatorul conectat în aplicație în lista de utilizatori cu drept de vizualizare, independent de nivelul de confidențialitate.

În felul acesta se pot configura certificare de garanție, formulare, sau alte tipuri de rapoarte în aplicația "Nexus", pentru a fi ulterior afișate și listate din aplicația Nexus Easy Retail.

Generarea rapoartelor se va realiza utilizând serviciul "Nexus Report Service". Pentru a realiza legătura cu acesta este necesară specificarea adresei unde s-a instalat serviciul Nexus Report Service în aplicația Nexus, în modulul "Pos-uri", pe fiecare pos-ul de interes, în câmpul "Adresa serviciu Nexus Report". Adresa serviciului trebuie sa fie de forma "ip:port", iar pentru instalare locală se poate specifica "localhost:port".

La data de 11 Decembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate vizualizare din aplicația Nexus Easy Retail a rapoartelor aferente unui bon fiscal prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Functii customizate.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.20.155. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.20.155 | Nexus Media