Întrucât pe piața furnizorilor de tichete de masă au apărut și băncile (în momentul de fată: Unicredit și Transilvania), începând cu versiunea 21.8, în modulul "Personal" am inclus câmpul "Cont card plată tichete masă". Acest câmp se completează cu contul IBAN aferent încasării contravalorii tichetelor de masă.
În modulul de "Salarii" am adăugat butonul "Situație plăți în cont card - Tichete de masă" care va genera fișierul pentru bancă.

La data de 5 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Situație plăți în cont card - Tichete de masă prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8 | Nexus Media