Ca urmare a faptului că s-au pus la dispoziție de către ANAF apelurile pentru producție pentru sistemul RO e-Transport, am modificat aplicația NexusERP (v.22.9.113) astfel încat în cazul în care nu este bifată pe dosarul contabil opțiunea "e-Factura si e-Transport în mod testare", atunci la trimiterea solicitărilor și la descărcarea mesajelor SPV aferente e-Transport să fie utilizate link-urile pentru producție, nu pentru testare ca până în prezent.

La data de 6 Iulie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Sistem RO e-Transport - producție prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Optiuni Dosare Contabile.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.9.113. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.9.113 | Nexus Media