Am introdus in Nexus ERP in cadrul modulului de Salarii optiune de sincronizare Lichidare multipla la nivel de salariat.
Astfel in cazul in care societatea utilizeaza optiunea Lichidare multipla si sunt create mai multe bonuri de lucru, se poatea apela asistentul de sincronizare Lichiare multipla la nivel de salariat, din interfata de editare Salarii - Lichidare.

La data de 19 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Sincronizare Lichidare multipla la nivel de salariat prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.0.126. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.0.126 | Nexus Media