Începând cu versiunea 22.16 setările privind personalizarea rapoartelor (Factură, Chitanță, Aviz, Cod bare factură) din meniul Instrumente-->Setări rapoarte personalizate au fost mutate în opțiunile modulelor Facturi clienți, Casa în lei, Casa în devize și Avize de însoțire marfă.
Butonul Setări rapoarte personalizate din meniul Instrumente s-a redenumit în Import modele rapoarte și oferă doar posibilitatea de import a rapoartelor aferente modulelor la care utilizatorul are drept de configurare rapoarte.

La data de 14 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Setări personalizare rapoarte prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media