Deoarece numărul de rânduri din declarația 101 diferă de la un an la altul, am modificat procedura de generare a notei contabile privind înregistrarea profitului/pierderii astfel:
1. Am eliminat din opțiuni setările: Nr. rand evidentiere profit, Nr. rand evidentiere profit.
2. Generarea notei contabile va tine cont de câmpul Utilizare sumă existent la nivelul fiecăarui rând din declarație.
Important! Dacă se reinițializează formularul cu formule salvate trebuie actualizate manual rândurile care se vor utiliza la generarea notei contabile prin completarea detaliilor privind utilizarea sumei (Profit sau Pierdere).

La data de 23 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Setări pentru nota contabilă aferentă impozitului pe profit prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Declaratia 101.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.10.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media