In aplicatia NexusErp, in modulul Banca in lei, la repartizarea efectelor aflate in sold (tasta F3), in fereastra aparuta, la salvarea documentelor va fi pastrat int-o setare criteriul stabilit de utilizator in gridul cu lista de efecte comerciale in sold (de ex., se doreste afisare efectelor in ordinea scadentei) si va fi incarcat la urmatoarea afisare de fereastra.

Modificarea este functioanala incepand cu patch 17.29.110

La data de 7 Decembrie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Setare salvare ordonare in gridul cu lista de efecte comerciale in sold prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.29.110. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.29.110 | Nexus Media