În fereastra de modificare județ din cadrul modulului Localități am afișat câmpul Reședință. Dacă se importă parteneri prin protocolul Importex și nu se stabilește localitatea, ci doar județul, atunci se va prelua automat în câmpul localitate reședința de județ a județului specificat la import.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 22.2.

La data de 10 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Setare reședință de județ la nivel de județ prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Localitati.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.2 | Nexus Media