Am modificat aplicația Nexus ERP (23.12.94) astfel încât utilizatorul "admin" sa aibă posibilitatea de a modifica setările disponibile în cadrul modulelor si care se salvează pe utilizator, fără a mai fi necesară logarea în aplicație a utilizatorului pentru care se dorește schimbarea setărilor.

Astfel, în partea de jos a ferestrei cu setarile, s-a adăugat un buton de configurare, cu itemul "Modific optiunile altui utilizator". La selectarea utilizatorului se vor încărca din nou setările, cu valorile aferente acestuia, avand posibilitate de a le modifica. Salvarea setărilor de către utilizatorul "admin" se poate realiza acum atât pentru utilizatorul pentru care au fost încarcate setările cât și pentru alții, alegându-i din listă. În cazul în care se renunță la modificarea setărilor altui utilizator, se vor încarcă înapoi setările adminului.

Odată cu aceste modificări disponibile pentru utilizatorul "admin", s-a facut posibilă pentru toți utilizatorii încărcarea valorilor implicite ale setărilor.

Pentru a avea o evidență a modificărilor efectuate asupra setărilor, această operațiune se salvează în logul de operare, pentru fiecare opțiune în parte.

La data de 5 Iulie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate modificare opțiuni de către utilizatorul admin pentru alți utilizatori prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.12.94. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.12.94 | Nexus Media