Am adăugat în modulul "Aparate de marcat fiscale - POS-uri" din aplicația NexusERP (v.20.16.27.), în editarea unui pos, câmpul "Interfața așteaptă tipărirea bonului pe casa de marcat" (implicit bifată).
Debifarea opțiunii este utilă în cazul în care nu se dorește așteptarea tipării bonului fiscal pentru a trece la un operarea unuia nou. În cazul în care bonul va da eroare la tipărire, va putea fi retipărit din aplicația NexusPrint.

La data de 29 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Setare nouă pe Pos: "Interfața așteaptă tipărirea bonului pe casa de marcat" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.16.27. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.16.27 | Nexus Media