În aplicația NexusERP fost adăugată setarea "Detalii afișate la căutare" cu următoarele valori disponibile pentru afișare: Cod, Stoc, Preț achiziție, Număr lot. Afișarea rezultatelor la căutarea produselor pe un transfer deschis (Nexus Online Transferuri) se va face în funcție de această setare. La afișarea prețului de achiziție se ține cont în schimb și de dreptul de vizualizare preț achiziție existent deja.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.11.

La data de 18 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Setare "Detalii afișate la căutare" pentru aplicația online Transferuri prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transferuri Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11 | Nexus Media