In cadrul modulului "Lansare productie" am adaugat in fereastra de generare bon de predare productie, posibilitatea selectarii carnetului (serie si numar) pentru bonul de predare rezultat. De asemenea, pentru a realiza acest lucru, este necesar sa setati pentru gestiunea in cauza, carnetul implicit pentru bonuri de predare productie din nomenclatorul de gestiuni.

La data de 17 Aprilie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Selectie "Carnet" in fereastra de "Generare bon de predare" din cadrul modulului "Lansare productie" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media