Pentru modulul "Parteneri", in fereastra de adaugare a punctelor de lucru am adaugat posibilitatea selectarii multiple a punctelor de lucru. In cazul in care pagina "puncte de lucru" din fereastra de editare a unui partener nu exista, este necesar sa activati optiunea "Utilizez drepturi puncte de lucru pentru parteneri" pe care o gasiti in fereastra de "Setari generale" din Instrumente.

La data de 26 Martie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Selectie multipla la adaugarea de puncte de lucru pe partener prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Parteneri.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media