Pentru a facilita operarea cu ajutorul tastaturii în aplicația NexusEasyRetail - Catering (20.21.83.) am mai adăugat scurtături pentru următoarele butoane:
- În fereastra de editare a unui produs: "Modalitate de preparare" (F1) și "Schimbă rețetă" (F2)
- În fereastra de editare a unui client: "Arată adrese livrare" (F4) și "Adresă livrare noua" (F9)

Suplimentar, începand cu această versiune utilizatorii vor avea posibilitatea de a naviga cu tastele "stânga"/"dreapta" în lista cu clienți, delegați, adrese de livrare și de a selecta item-ul dorit prin apăsarea tastei "Enter". Item-ul focusat poate fi deosebit print-o bordură mai îngroșată.

La data de 18 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Scurtături butoane în interfața NexusEasyRetail - Catering prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Catering şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.21.83. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.21.83 | Nexus Media