Pentru salariatii care vin din detasare, de la un angajator din Romania, am inclus posibilitatea de adaugare a CIF-ului angajatorului de unde vin salariatii.
CIF-ul se poate completa doar daca angajatorul este din Romania.
In Declaratia 112, se va prelua CIF-ul angajatorului si perioada detasarii (Data de inceput si data de sfarsit a contractului).

La data de 13 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Salariati veniti prin detasare de la un angajator din Romania prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media