În fereastra de editare a unei oferte de client am adăugat posibilitatea afișării/setării câmpurilor "Rută transport", "Mod încărcare" și "Adresă de încărcare". Acestea se vor prelua automat la generarea comenzii din ofertă.
Câmpurile sunt disponibile în seturile de date ale rapoartelor "Borderou oferte clienți", "Ofertă clienți - Formular" și "Sursă date formulare anexe la ofertă".

La data de 4 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare "Rută transport", "Mod încărcare" și "Adresă de încărcare" pe ofertă client prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Oferte clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.16 | Nexus Media