In modulul Comenzi de la clienti am creat optiunea Rezervare comenzi la validare, cu urmatoarele variante:

 • Fara - Comenzile nu rezerva stocul
 • Manual - Comenzile nou introduse se inregistreaza cu optiune de rezervare dar nu se face rezervarea efectiva a stocului in momentul validarii. Rezervarea stocului se poate face manual de catre operator.
 • Automat - Comenzile nou introduse se inregistreaza cu optiune de rezervare programul efectuand rezervarea efectiva in limita stocului existent.

  La data de 14 Iunie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Rezervare stoc la validarea comenzilor de la clienti prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi de la clienti.

  Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.14.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

  Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

  | v.16.14.0 | Nexus Media