În aplicația Nexus Online SFA am adăugat un buton nou, "Rezervări de stoc", pentru rezervarea manuală a produsului pe stoc direct din aplicație. Butonul se găsește în fereastra de adăugare a produsului și este vizibil doar dacă este bifat dreptul de "Rezervare manuală marfă", iar comanda este cu rezervare.
De asemenea, s-a creat o nouă setare "Rezervare obligatorie integrală a mărfii" pentru a obliga utilizatorul să rezerve întreaga cantitate pe stoc.
Cantitățile rezervate pot fi vizualizate și modificate la click pe produsul deja adăugat pe comandă.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 23.5.

La data de 3 Februarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Rezervare manuală pe stoc direct din aplicația Nexus Online SFA prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus SFA Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.5 | Nexus Media