În cadrul modulelor Comenzi clienți și Facturi clienți am adăugat posibilitatea de a repartiza discountul la nivel de articol, cu ajutorul asistentului "Repartizare discount pe articol". Asistentul va aduce toate articolele din document, având specificat discount-ul deja acordat (Discount anterior) și promoția aplicată. Există posibilitatea de a selecta dacă se dorește aplicarea discountului inclusiv pentru produsele care sunt la promoție sau au un discount aplicat. În cazul în care nu se va bifa această opțiune, la selectarea tuturor articolelor se vor bifa doar cele fără promoții și fără discount.
Discount-ul se va specifica prin procent sau valoare, iar baza de calcul va fi valoarea totală a articolelor selectate.

La data de 5 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Repartizare discount pe articole în cadrul modulelor "Comenzi clienți" și "Facturi clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.17 | Nexus Media