Incepand cu versiunea 24.6.17 serviciul NexusReportService nu mai este necesar, toate functiile acestuia fiind incluse direct in serviciile si aplicatiile care il utilizau anterior.
Atentie! Directoarele Reports si Liste ce contin fisiere REPX si TXT necesare construirii rapoartelor personalizate vor trebui copiate in directoarele in care sunt instalate serviciile NexusRoboNexy si NexusAPI. Acelasi lucru este valabil si pentru aplicatia de vanzare Nexus Easy Retail

La data de 17 Mai 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Renuntare la serviciul NexusReportService prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.6.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.6.17 | Nexus Media