Am modificat serviciul RoboNexy (v. 22.14.39) astfel încât acesta să încerce reînnoirea tokenul de autentificare cu protocolul OAuth în SPV e-Factura și SPV e-Transport, în interval de o oră după expirarea acestora.

În cazul în care din varii motive nu s-a reușit actualizarea tokenului, la trimiterea și primirea documentelor aferente e-Factura și e-Transport din aplicația NexusERP, se va propune utilizarea certificatului digital.

La data de 20 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Reînnoire automată token de autentificare cu protocolul OAuth în SPV e-Factura și SPV e-Transport prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Mesaje SPV ANAF.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.14.39. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.14.39 | Nexus Media