Am modificat aplicația NexusEasyRetail (v. 20.8) astfel încât utilizatorii să aibă posiblitatea de a confirma recepția mărfii. Functionalitatea este disponibilă pentru toate tipurile de interfață.
Astfel, în cazul în care pe gestiunea de vânzare sunt înregistrate Facturi sau Avize de însotire marfă de la furnizori ce conțin produse nerecepționate, acestea pot fi regăsite în aplicația NexusEasyRetail, pe pagina "Receptionează marfa". Aici utilizatorii pot vizualiza produsele de pe fiecare document în parte și au posibilitatea de a modifica cantitatea recepționată.
La confirmarea recepției se va genera un document de Note de intrare recepție, utilizatorii având posibilitatea de a recepționa ulterior și diferența rămasă.

La data de 22 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Recepție marfă în aplicația NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.8 | Nexus Media