Am actualizat Bilantul semestrial pentru anul 2019 conform OMFP 2493/2019.
Cele mai multe modificari au fost operate asupra Formularului 30 - Date informative, unde au avut loc eliminari si adaugari de randuri noi. Ca urmare a modificarilor efectuate a fost necesar sa actualizam formulele de calcul pentru realizarea totalurilor.

Pentru generarea bilantului pentru anul 2019 efectuam urmatorii pasi:
1. Se intra in modulul Bilant -> F10 - Bilant prescurtat si se apasa butonul Reinitializez ->Toate formularele implicite
2. Se executa procedura de culegere a datelor accesand butonul Colectez -> Toate formularele
3. Se executa calculul prin apasarea butonului Calcul -> Toate formularele
4. Se genereaza fisierul .xml pentru DUKIntegrator sau pentru PDF prin apelarea butonului Export si alegerea uneia dintre cele 2 optiuni.
5. Se verifica corectitudinea datelor din bilant cu ajutorul DUKIntegrator sau al PDF-ului.

Culegerea si calculul datelor se pot realiza fie pentru fiecare formular in parte fie pentru toate formularele.

La data de 26 Iulie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Raportari semestriale la 30.06.2019 aprobate prin OMFP 2493/2019. prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul F10 - Bilant prescurtat.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.25. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.25 | Nexus Media