S-a introdus in aplicatia NexusERP(versiunea 19.19.0), in modulele Casa in lei si Banca in lei, raportul Contract creditare societate. Acesta este salvat ca raport implict si se gaseste in modelele de rapoarte derivate din raportul "Sursa date formulare anexe la casa in lei", repectiv "Sursa date formulare anexe la banca in lei".

La data de 24 Aprilie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Raport nou "Contract creditare societate" in modulele Casa in lei si Banca in lei prin crearea unui raport nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in lei.

Aceast raport nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.19.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.19.0 | Nexus Media