Începând cu versiunea 21.15 am adăugat modulul "Rapoarte distribuitori", utilizat pentru raportarea de tip Sell-Out prin înregistrarea stocurilor distribuitorilor sau vânzărilor acestora și pentru înregistrarea stocului concurenței. Stocul distribuitorilor se poate determina în funcție de vânzările către aceștia, deoarece produsele achiziționate reprezintă intrări pentru ei.
Rapoartele pot avea trei stări:
- Anulat - pentru cazul în care documentul a fost anulat,
- Finalizat - dacă s-a completat Data finalizare,
- În lucru - restul documentelor care nu au fost anulate sau finalizate.
De asemenea, în cadrul aplicației "Nexus SFA Online", pe pagina clientului, la apăsarea butonului "Rapoarte stoc distribuitori" va fi adusă lista cu rapoarte validate, neanulate și nefinalizate pentru agentul autentificat și clientul selectat. Pentru a vedea produsele din cadrul raportului utilizatorul trebuie să dea click pe raport. Butonul va fi disponibil doar în cazul în care există drept de operare pentru modulul "Rapoarte distribuitori".
Pentru o imagine mai amplă asupra stocurilor și vânzărilor distribuitorilor, respectiv firmei concurente au fost create două rapoarte ("Detalii rapoarte distribuitori" și "Stoc distribuitori") care cuprind principalele informații despre stocul actual, stocul anterior, dar și detalii despre ultimul raport creat, aceste detalii ajutând la realizarea unor analize comparative.


La data de 24 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Rapoarte distribuitori prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Rapoarte vizita agenti.

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media