Am introdus in Nexus posibilitatea de radiere un contract de munca Incetat.
In cazul in care se radia un contract de munca activ (la fel ca in programul Revisal ), la transmisia contractului catre ITM Online el figura ca activ.
In urma unor solicitari catre ITM , am modificat posibilitatea de radiere a contractelor de munca doar pentru cele incetate.

La data de 8 Noiembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Radiere contract de munca incetat prin modificarea procedurilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această modificare de procedră o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media