În versiunea 20.21 am adăugat câmpurile "Nr. titlu de proprietate" și "Detalii" în liniile din pagina cu "Terenuri arendate" din cadrul modulului "Contracte de arendă". Acestea vor fi prezente și în lista de coloane disponibilă pentru afișare din grid parcele. Totodată, aveți posibilitatea afișării acestora în rapoartele de tip sursă date, mai exact în tabela cu parcele. Astfel, se vor trece în continuarea tabelului și coloanele următoare:
.coloana_titlu_prop {width:10%text-align:left }
.coloana_detalii {width:10%text-align:left }

La data de 2 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare "Nr. titlu de proprietate" și "Detalii" în linii parcelă (terenuri arendate) prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Gestiune Agricola şi modulul Contracte de arenda.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.21. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.21 | Nexus Media