În setul de date al raportului "Borderou foi de utilaje" din cadrul modulului "Foi de utilaje" am introdus coloanele "Combustibil la plecare" și "Combustibil la sosire". De asemenea, după aceste câmpuri aveți și posibilitatea de filtrare/ordonare.

La data de 14 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare "Combustibil la plecare" și "Combustibil la sosire" în setul de date al raportului "Borderou foi de utilaje" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Parc Auto şi modulul Foi de utilaje.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.16 | Nexus Media