Am adaugat in aplicatia NexusERP (v.16.41.), in modulul "Promotii", un nou tip de actiune: "Aplica pretul grupului oferta". Astfel, la selectia acestui tip de actiune utilizatorul are posibilitatea selectarii grupului de oferta din care se preia pretul promotional.

Utilizatorul trebuie sa defineasca o lista de pret pe grup de oferta, cu grupul de oferta cel definit pe promotie. In cazul in care sunt indeplinite criteriile definite pe promotie, atunci pretul este luat din lista de pret definita pe grup oferta, nu din lista generala de pret.La data de 15 Octombrie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Promotie "Aplica pretul grupului oferta" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Invoice şi modulul Promotii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.39.00 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.16.39.00 | Nexus Media