In gridul cu produse din fereastra de adaugare a articolelor specifice programului de targetare am inclus si coloana Clasa. De asemenea, in controlul referitor la Clasa produselor am adaugat valoarea toate clasele, care incarca gridul cu produsele din toate clasele.
Modificarea va fi disponibila incepand cu update-ul 18.10

La data de 9 Martie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Program Target - modificarea filtre in fereastra de adaugare produse prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media